Passer til alle projekter

Det er nemt at lægge fliser med Tile Leveling System! Takket være denne installationshjælp kan du justere dine fliser præcist og opnå et perfekt fugemønster, selv uden tværafstandsstykker. Trækfanerne har en fugetykkelse på 2 mm. Produktet er af absolut topkvalitet! Den tilpassede struktur af trækfanerne garanterer et vellykket slutresultat. De tynde fanebund gør det let at fjerne den efter endt arbejde. Den systemet er velegnet til plader og fliser med en tykkelse på 3-13mm. Tangen giver en særlig fordel ved justering fordi de kan indstilles til den ønskede løftehøjde.

Sikker

MAKS Tile Leveling SYSTEM er blevet skabt for at spare tid ved fastgørelse af keramiske fliser i stort format, især i porcelænsfliser, samt til at sikre perfekt fastgørelse og nivellering med ethvert materiale og dimensioner.

Kvalitet

Produktet er af absolut topkvalitet! Den tilpassede struktur af trækfanerne garanterer en vellykket afslutning resultat. Den tynde fanebase gør det let at fjerne den efter afsluttende arbejde.

Egnet

Systemet er velegnet til plader og fliser med en tykkelse på 3-13 mm. Tangen tilbyder en særlig fordel ved justering, fordi de kan indstilles til den ønskede løftehøjde.

INSTALLATIONSVEJLEDNING

Før installationen af fliserne påbegyndes, skal det være sikres, at det gulv, hvorpå fliserne skal lægges, er rent, slebet og jævnt. Kun på denne måde kan man opnå et fejlfrit resultat.

- Forbered gulvbelægningen ved at grundmale gulvet og påføring af fliseklæb. Sørg for at skabe en plan overflade.

- Læg den første flise og fordel fanerne under den på lige store intervaller. Antallet af faner afhænger af størrelsen af flisen.

- Fastgør den anden flise. Tryk derefter kilerne ind i faner. Du kan bruge tangen til at hjælpe dig med at nivellere fliserne nøjagtigt.

- Når fliserne er lagt, og gulvet er hærdet helt, kan kilerne og fanerne skæres af i retning af fugen.

Feel free to contact us!

Ask a question