Privacy

EU gewaarborgd kwaliteitsvol roestvrij staal - Deze innovatie beschermt uw privacy door sierstenen naar uw persoonlijke smaak waarmee u uw schanskorven uit roestvrij staal ondoorzichtig kunt maken. Het krijgt een persoonlijk tintje en is ook optisch een bijzonder effectieve en toch eenvou- dig te onderhouden blikvanger.

Duurzaam

De Maks schanskorven uit roestvrij staal zijn het afrasteringssysteem dat niets te wensen overlaat aan natuurlijke uitstraling. Het is verkrijgbaar in hoogten van 100 cm tot 200 cm. Het is bijzonder duurzaam omdat het vervaardigd is in roestvrij staal. Het wordt geleverd met de volledige installatie-instructies. De maaswijdte bedraagt 5x5 cm met een draadsterkte van 4 mm. U kunt met behulp van een betonschaar de lengte verkorten zodat ze voor u past.

Simple

De lengte is 200 cm met een diepte van 22 cm. De kit bestaat uit posten, deksels, connectors en spacers en een tang.

image

ONUITWISBAAR ADELLIJK!

De professionele set is zeer eenvoudig te installeren in een korte tijd omdat het schermsysteem ideaal is voor zowel grote als kleine projecten. Vooral op plaatsen die niet met een kraan bereikbaar zijn, bieden onze roestvrijstalen schanskorven de perfecte oplossing. De vulling van de Maks roestvrijstalen schanskorven zal afhangen van de grootte van de stenen. De ideale afmetingen zijn 40 mm en 90 mm. Hierdoor kunt u een uniforme, visueel aantrekkelijke vulling bereiken met een minimale hoeveelheid stenen.

Verschillende maten
(L X B X H)

EG-100: 200cm x 22cm x 100cm
EG-200: 200cm x 22cm x 150cm
Screenshot

Maks schanskorven installatievideo

Zie hoe u een schanskorf en de inhoud ervan in minder dan 2 uur installeert.

Waarom we overtuigd zijn van MAKS-schanskorven:

» Roestvrij stalen look
» Europees roestvrij staal
» Thyssen Krupp
» Gecertificeerd EU-product
» Zeer gemakkelijk te verhuizen.
» Makkelijke installatie
» Innovatief installatiesysteem
» tabiel, veilig, stabiel

Blader door de MAKS Gabions-brochure door simpelweg op de afbeelding rechts te klikken! "

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Stel een vraag