Optimaal

De zelfnivellerende adapterschijf van MAKS Products wordt gebruikt voor de installatie van tegeldragers, waarbij oneffen vloeren of hellingen tot 5% kunnen worden genivelleerd, bvb. met een hoogte van meer dan 1m. De adapter van Maks Products is compatibel met tegeldragers voor het plaatsen van balken en met tegeldragers voor het plaatsen van tegels. De adapterschijf wordt vastgezet door deze in het onderste deel van de tegeldrager te klikken.

ACCESOIRES

VERBINDINGSCLIP SYSTEEM

De vertikale randklem is een elegant en technisch feilloos systeem voor treden en voor de afwerking van de randen bij afwezigheid van een buitenwand. De roestvrijstalen klemmen worden boven en onder de tegeldrager gebruikt en vormen een nauwkeurige en betrouwbare steun voor de vloeren die in deze tussenruimte wordt geklemd.

NIVELLEERSCHIJVEN VOOR HELLINGEN

De nivelleerschijven zijn geschikt voor het nivelleren en bijstellen van hellingen voor het horizontaal plaatsen van vloeren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken. De schijven worden op de bovenkant van de tegeldrager geplaatst en de helling kan worden ingesteld door eraan te draaien. Samen maken de schijven een hellingaanpassing tot 5% mogelijk.

VOEGKRUIS

De voegkruisen met vloerdeel zijn geschikt voor het leggen van vloertegels van 2cm dikte en zorgen voor gelijkmatige en elegante verbindingen. Door het afbreken van een verbinding, kan het voegkruis ook als T-stuk gebruikt worden.

WAND AFSTANDHOUDER CLIP

De roestvrijstalen wand afstandhouder clip zorgt voor een gelijkmatige afstand tussen de vloerbedekking en de omringende muren en fungeert tegelijkertijd als schokdemper tegen uitzetting in lengte en breedte, waardoor de vloer een maximale stabiliteit krijgt. De clip wordt via de gleuf in de 2 tegenoverliggende voegen op de tegeldrager geplaatst.

UITVULSCHIJVEN

De 1 mm dikke vulplaat wordt gebruikt om minimale oneffenheden uit te vlakken. De rubberen sluitring is gemakkelijk te verwijderen en heeft een antislip- en geluiddempend effect. Bovendien bieden de uitvulschijven een aangenaam loopgevoel.

Zelfnivellerende Schijf

De zelfnivellerende schijf is een accessoire dat wordt gebruikt voor het leggen van een terras op een sokkel op een hellende of oneffen ondergrond. Het gebruik van dit accessoire maakt het mogelijk om tot 5% helling over 1 meter te creëren of op te vangen. Het is compatibel met zowel sokkels voor draagbalken als met sokkels voor betegelde terrassen.

Eenvoudig te gebruiken, voeg de schijf alleen toe waar u hem nodig hebt: hij klemt met een vingerknip onder de sokkel.

Waarom de zelfnivellerende adapter Disc ons overtuigt:

Stelt u zich eens voor dat u de vloeren van uw interieur of terras radicaal, esthetisch en goedkoop zou kunnen veranderen in een mum van tijd en zonder veel knowhow te hebben. En er zou een manier zijn om vloeren te leggen met alleen de materialen die nodig zijn om te bouwen. U hebt zelfs geen extra gereedschap of bevestigingsmateriaal nodig om de zelfnivellerende adapterschijf te leggen.

Is uw vloer ongelijk? Geen probleem voor onze zelfnivellerende adapterschijf.
Omdat de adapterschijven verplaatsbaar zijn, kunt u oneffenheden in de vaste ondergrond eenvoudig egaliseren zonder dat u uw vloer van tevoren hoeft te hebben voorbereid. De adapterschijf helpt u om een helling tot 5% of 1 meter te compenseren.

Voordelen van onze adapterschijven:

» Belastbaar tot een ton
» Bestand tegen zelfs hoge min temperaturen (+60 tot -60 graden Celsius)
» Gemaakt van milieuvriendelijk polypropyleen en rubber
» Gemaakt in Europa

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Een vraag stellen