Geschikt voor elk project

Tegels leggen wordt eenvoudig met het Tegel-Nivelleersysteem! Dankzij deze installatiehulp kunt u uw tegels precies uitlijnen en een perfect voegbeeld verkrijgen, zelfs zonder afstandhouders. De treklipjes hebben een voegdikte van 2 mm. Het product is van absolute topkwaliteit! De aangepaste structuur van de treklipjes garandeert een succesvol eindresultaat. De dunne tabvoet maakt het gemakkelijk om ze na de afwerking te verwijderen. Het systeem is geschikt voor platen en tegels met een dikte van 3-13 mm. De tangen bieden een bijzonder voordeel bij het afstellen omdat ze op de gewenste hefhoogte kunnen worden ingesteld.

Veilig

MAKS Tegel-NivelleersYSTEEM is ontwikkeld om tijd te besparen tijd te besparen bij het bevestigen van keramische tegels in groot formaat, in het bijzonder gerectificeerde porseleinen tegels, en om te zorgen voor een perfecte bevestiging en nivellering met alle materialen en afmetingen.

Kwaliteit

Het product is van absolute topkwaliteit! De aangepaste structuur van de treklipjes garandeert een succesvol eind resultaat. De dunne lipjesbasis maakt het gemakkelijk te verwijderen na afwerkingswerkzaamheden.

Geschikt

Het systeem is geschikt voor platen en tegels met een dikte van 3-13 mm. De tangen bieden een bijzonder voordeel bij het afstellen, omdat ze kunnen worden ingesteld op de gewenste hefhoogte.

INSTALLATIEHANDLEIDING

Alvorens met de installatie van de tegels te beginnen, moet ervoor gezorgd dat de vloer waarop de tegels zullen worden gelegd, schoon geschuurd en egaal is. Dit is de enige manier om een vlekkeloos resultaat te bereiken.

- Bereid de vloerbedekking voor door de vloer voor te strijken en tegellijm aan te brengen. Zorg voor een vlakke ondergrond.

- Leg de eerste tegel en verdeel de tabs eronder met gelijke afstanden. Het aantal lipjes is afhankelijk van de grootte van de tegel.

- Bevestig de tweede tegel. Druk vervolgens de wiggen in de lipjes. U kunt de tang gebruiken om u te helpen de tegels precies waterpas te leggen.

- Als de tegels zijn gelegd en de vloer volledig is uitgehard volledig is uitgehard, kunnen de wiggen en lipjes worden afgesneden in de richting van de voeg.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Stel een vraag